KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Yaşam

Ticaret Borsası Ankarada

Akhisar Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 66.Genel Kuruluna katıldı.

25 Mayıs 2011 Saat: 22:24
Ticaret Borsası Ankarada
Ticaret Borsası Ankarada
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu  Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 66.Genel Kuruluna katıldı. TOBB’un 66.Genel Kurulu 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB, ETÜ)’nde yapıldı.

 

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ve TOBB Tarım Kurulu Başkanı Emin Demirci Tarım Kurulu Çalışmaları Ve Genel Kurula Rapor Hazırlanması İçin Çalışmalarına 13 Mayıs 2010 Tarihinde Çeşitli Toplantılar İle Başladı . 15 Mayıs 2011 Pazar Günü Kayıt ,Anıt Kabir Ziyareti Ve 10-15-20 Yılını TOBB Genel Kurul Delegesi Olarak Dolduranlara Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül Tarafından Hizmet Şeref Belgesi Ve Plaket Töreni İle Devam Etti. 16 Mayıs 2011 Pazartesi Günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 66. Genel Kurulu Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kavgaya ve çatışmaya değil, huzura ve diyaloğa ihtiyaç olduğunu belirterek, “Biz birlikte güçlüyüz” mesajı verdi.


TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Demokrasi ve kalkınmayı sekteye uğratacak her girişimin karşısında duralım. Türkiye’yi güçlü ekonomisiyle, kaliteli demokrasisiyle, yükselen yıldız haline getirelim. Geçmişle hesaplaşmaya takılıp kalmayalım. Geçmişimizdeki yanlışlarla yüzleşelim, ama yüzümüzü daha aydınlık olan ortak geleceğimize çevirelim. Bir taraftan ekonomimizi büyütürken, diğer yandan eğitimiyle, sağlığıyla, güvenliğiyle bütün yaşam kalitesini yükseltelim.” dedi.

 

Genel kurula, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, İzzet Çetin, Faik Öztrak, Gürsel Tekin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, TOBB delegeleri ve misafirler katıldı.



Akhisar Ticaret Borsası’nı temsilen TOBB 66.Genel Kurulu’na  Emin Demirci Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Tarım Kurulu Başkanı TOBB Genel Kurul Delegesi, İhsan Aydar Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Mehmet Üz Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Ali Bulanık Yönetim Kurulu Üyesi, Şerafettin Alkın Yönetim Kurulu ÜyesiAbdül Fettah Gürmen Meclis Başkanı, Tuncay Bilen Meclis Başkan Vekili TOBB Genel Kurul Delegesi, İbrahim Aslan Meclis Başkan Vekili, Mustafa Yıldırım Meclis Katip Üyesi, Nuri Güner Meclis Üyesi TOBB Genel Kurul Delegesi, Mustafa Yıldırım Meclis Üyesi Genel Kurul Delegesi Genel Sekreter Vekili Süleyman Topatan Katıldılar.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız