KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Ülkü Ortaokulu Erasmusla Tanıştı

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı fonuyla yürütülen 2016-1-SK01-KA219-022538_2 kabul numaralı, “Beware of Endless Wealth; Art is Revising European Values!” isimli projenin ilk proje yönetim toplantısı 15-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Akh

29 Kasım 2016 Saat: 11:19
Ülkü Ortaokulu Erasmusla Tanıştı
Ülkü Ortaokulu Erasmusla Tanıştı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

Ülkü Ortaokulu Erasmusla Tanıştı

Haber Merkezi-MHA

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı fonuyla yürütülen 2016-1-SK01-KA219-022538_2 kabul numaralı, “Beware of Endless Wealth; Art is Revising European Values!” isimli projenin ilk proje yönetim toplantısı 15-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Akhisar’da gerçekleşti. Toplantıya proje ortak ülkeleri Slovakya, Litvanya, Romanya ve İspanya’dan , her ülkeden 2 olmak üzere, 8 öğretmen katıldı.

Okul Müdürü Cafer Tetik Ülkü Ortaokulu bünyesinde açılan ve 3 yıldır devam eden Yabancı Dil Sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin de dahil olduğu sınıflarımızda icra ettiğimiz bu projenin ilk toplantısını okulumuzda yapmaktan gurur duyduk. Okulumuz öğrencilerinin katılımcı yabancı öğretmenlerle İngilizce konuşması 3 yıldır vermiş olduğumuz hizmetin karşılığını görmekten heyecan duyduk. Okulumuz öğretmenlerinin müthiş özverisi var. Bu ivmeyle inşallah okulumuz çok gelecek vaat edecektir. Ülkemizde yabancı dil öğrenmenin sorun olduğunun tartışıldığı bir ortamda okulumuzdaki yabancı dil sınıflarının içinde yer aldığı Erasmus projesinin kabul edilmesi okulumuzu mutlu kılmıştır. Öğrencilerimiz 7. Sınıf itibarıyle ingilizceyi anadil gibi konuşur düzeye gelmiştir. Bu projemiz sayesinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri 2 yıl boyunca bu 4 ülkeye ziyarete gidecektir. Tecrübe ve birikimlerine mutlaka katkı sağlayacaktır Dedi.

16 Kasım Çarşamba günü, ortak ülkelerden gelen katılımcı öğretmenler Ülkü ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerince karşılandı. Okul idaresince katılımcılara Türk Eğitim Sistemi, Akhisar, Türkiye ve Ülkü Ortaokulu tanıtım sunuları yapıldı. Her ortak ülkenin de tanıtım sunuları izlendikten sonra, katılımcılar ile dil sınıfları ve anasınıfları gezilerek soru cevap etkinliği yapıldı.Okul Aile Birliği ve velilerin düzenlemiş olduğu yemek oganizasyonu ile katılımcılara kültürel yemekler tanıtıldı.Ülkü Ortaokulu Müzik Öğretmeni Canan ÇINAR tarafından hazırlanan ve yönetilen okul korosu katılımcılara konser verdi. Ardından da okul Beden Eğitimi Öğretmeni Remzi ÖZER tarafından hazırlanan okul halk oyunları ekibi, halk oyunları gösterisini sundu.Proje Yönetim Toplantısı, her ortak ülkeden 2 olmak üzere 8 öğretmenin katılımı ve Akhisar Ülkü Ortaokulu Müdürü Cafer TETİK, Müdür Yardımcısı Ferah ÇOBAN, Müzik Öğretmeni Canan ÇINAR, Okul Formatörü Melih TIRPANALAN, İngilizce Öğretmeni Özlem HASDOĞAN katılımıyla ve İngilizce Öğretmeni Proje Koordinatörü Ayşe İPEK moderatörlüğünde gerçekleşti. Toplantı süresince, 2 yıl sürecek olan projenin çalışma takvimi, proje etkinlikleri, uygulanacak anketler, proje çıktıları, ortaklar arası görev dağılımları, yaygınlaştırma faaliyetleri gibi bir çok konu tartışılarak raporlaştırıldı.17 Kasım Perşembe günü Belediye Başkan Vekili Zafer AŞKIN ziyareti, Tepe Mezarı ve Akhisar Müzesi kültürel gezisi yapıldı ve proje yönetim toplantısı tamamlandı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız