KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Vestel-Büyük Öncü, beyaz eşya mağazası hizmete açıldı

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Vestel Büyük Öncü A.Ş. Beyaz Eşya mağazası Akhisar Organizasyon firmasının organizasyonluğunda Akhisar Birinci Nakliye Caddesi 39 Numarada (Tepe mezarı Işıkları Yanı) Akhisarlıların hizm

27 Kasım 2017 Saat: 16:27
Vestel-Büyük Öncü, beyaz eşya mağazası hizmete açıldı
Vestel-Büyük Öncü, beyaz eşya mağazası hizmete açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Köroğlu AVM

Vestel-Büyük Öncü, beyaz eşya mağazası hizmete açıldı

Akhisar: Emrah Düztaş)

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Vestel Büyük Öncü A.Ş. Beyaz Eşya mağazası Akhisar Organizasyon firmasının organizasyonluğunda Akhisar Birinci Nakliye Caddesi 39 Numarada (Tepe mezarı Işıkları Yanı) Akhisarlıların hizmetine açıldı. Zengin ürün gamı ile Akhisarlı müşterilerine hizmet verecek olan "Vestel" konsept mağazasının açılış kurdelesini Vestel Ege bölge Müdürü Yeşim Erbuğa, Vestel İzmir satış Müdürü Defne Tonak Sabırlı, Manisa satış temsilcisi Cenk Işık, ATSO başkan adayı Erol Boşnak ve Vestel mağaza sahibi Burhanettin Öncü ile birlikte kestiler.

Vestel Ege Bölge Müdürü Yeşim Erbuğa, Vestel Ege Bölge Satış Müdürü Defne Tonak Sabırlı ve Vestel mağazasının sahibi Burhanettin Öncü’nün açılışını gerçekleştirdiği Vestel - Büyük Öncü A.Ş.  mağazasında zengin ürün gamı ile Akhisarlı müşterilerine hizmet verecek ve açılışa özel seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimi başlatarak tüm Akhisarlıları bekliyor.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, tüketici elektroniği sektöründe 19 yıldır ihracat şampiyonu ve Türkiye TV pazarının lideri olduğunu vurgulayan Vestel Ege Bölge Müdürü Yeşim Erbuğa;" Akhisar'daki Vestel-Büyük Öncü A.Ş.mağazamızın açılışına katılmaktan büyük mutluluk duydum. 250 metrekarelik bir alanda hizmet veren Vestel-Büyük Öncü A.Ş. elektronikten beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden mobil ürünlere kadar zengin ürün gamı ile Akhisarlı tüketicilerle buluşuyor. Açılışa özel indirimler uygulayan Vestel-Büyük Öncü A.Ş. televizyondan buzdolabına, küçük ev aletlerinden cep telefonlarına kadar birçok üründe kaçınılmaz fırsatlar sunuyor" dedi.

Yeşim Erbuğa;" Sektörde hızlı ve güçlü büyümesini sürdüren Vestel, yeni açılan mağazayla birlikte Akhisarlıları Vestellendirmeye devam ediyor" dedi.

Vestel-Büyük Öncü A.Ş. Beyaz Eşya mağazasının açılışına Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcısı Ömer İşçi, Vestel Ege bölge Müdürü Yeşim Erbuğa, Vestel İzmir satış Müdürü Defne Tonak, Manisa satış temsilcisi Cenk Işık, ATSO başkan adayı Erol Boşnak, Akhisarlı eş ve dost ve vatandaşlar katıldı.

 




































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız