KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Yoncagül Parfümeri İkinci Şubesini Açtı

Akhisar'da uzun yıllardır merkez çarşıda parfümeri dünyasına hizmet veren önde gelen isimlerinden Yoncagül Parfümeri, büyüme yolunda önemli bir adım atarak ikinci şubesini hizmete açtı

8 Mart 2024 Saat: 19:51
Yoncagül Parfümeri İkinci Şubesini Açtı
Yoncagül Parfümeri İkinci Şubesini Açtı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yoncagül Parfümeri  İkinci Şubesini Açtı
Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar'da uzun yıllardır merkez çarşıda parfümeri dünyasına hizmet veren önde gelen isimlerinden Yoncagül Parfümeri, büyüme yolunda önemli bir adım atarak ikinci şubesini hizmete açtı. Tepe Mezarı (Thyateira Antik Kenti) karşısında açılan yeni şube, renkli görüntülerle ve büyük bir katılımla gerçekleşen açılış töreniyle müşterilerine kapılarını araladı. Açılış özelinde, ilk 1000 müşteriye 100 TL değerinde hediye paketi sunuldu, bu jest müşteriler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Samet ve Enes Güler kardeşler tarafından yönetilen Yoncagül Parfümeri, 1988 yılından bu yana sunduğu kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile parfümeri sektöründe adından söz ettiriyor. Yeni şubenin açılışı, işletmenin bu sektördeki başarısını daha da pekiştirecek bir gelişme olarak görülüyor.

Açılış töreni, Akhisar'ın siyasi, sosyal ve ekonomik hayatından önemli isimleri bir araya getirdi. Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, İYİ Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ali Doğan, AK Parti Akhisar İlçe Başkan Vekili Mücahit Şahit ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar İlçe Müftüsü Muhammet Salman, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Kayış, çeşitli esnaf oda başkanları ve çok sayıda vatandaş törene katılarak yeni şubenin açılışını kutladı.

Açılışa özel olarak, hafta boyunca uygulanacak çeşitli indirimlerle müşteriler Yoncagül Parfümeri'nin kaliteli ve geniş ürün yelpazesinden faydalanabilecek. Yoncagül Parfümeri, yeni şubesi ile Akhisar'daki parfümeri ve güzellik ürünleri ihtiyacını karşılamada önemli bir rol üstlenmeye devam edecek.



































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız