KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Atatürk Koşusunda Bir İlk Yaptı

Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Atatürk Koşusunda Bir İlk Yaptı

29 Aralık 2013 Saat: 17:28
Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Atatürk Koşusunda Bir İlk Yaptı
Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi Atatürk Koşusunda Bir İlk Yaptı
DAYIOĞLU KASABI

Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralıkta Ankara’ya gelişinin 94. yıldönümü sebebiyle organize edilen 78. Büyük Atatürk Koşusu 300 kişinin katılımıyla İlimiz Manisa ve Akhisar ‘da gerçekleşti.

Sportif başarılarıyla son yıllarda öne çıkan Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi ; 27 Aralık Günü Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer İnan’ın eşliğinde Ayşe Bayram,Nevin Leblebici,Sıla Baştan, Elnur Altınok,Tülay Kabaağaç ‘dan oluşan 1.kros takımı, Manisa Spor Lisesiyle 15’e-15 puan eşitliğine rağmen 4 sporcu dezavantajıyla İl 2.liği elde etmiş , aynı gün Akhisar’da Ayşe Biltekin,Emine Bilir,Hülya Çağan,Buse Faydalı,Melek Durmuş,Buse Öztürk,İlknur Altındağ,Sevim Uzel,Nilsu Dinç,Beyza Akgün den oluşan 2.kros takımı ile de Akhisar 1.liğine elde ederek aynı gün ve kategoride 2 kupa kazanarak bir ilki gerçekleştirmiş oldu

   24 Kasım da Öğretmenler Günü Koşusunda da Şampiyon olan ekibin Beden Eğitimi Öğretmenleri Muammer İnan, Önder Soykan, Haluk Güven , Özgür Morbel ve Masa Tenisi Antrenörü Edebiyat Öğretmeni Okyay Fevzi Kanık ile yapılan söyleşide; Okulumuz gençler açısından bir cevher,onların gözlerindeki ışıltı bizleri daha çok çalışmaya sevk ediyor.Hem eğleniyoruz,hem spor ile ilçe oluyoruz hem de başarılı sonuçlar elde ediyoruz.Okul Müdiremiz Behiye Akleylek her durum ve koşulda maddi –manevi olarak arkamızda adeta bir müdür değil fanatik bir taraftar.Sporcularımıza bir anne şefkati ile yaklaşıyor. Başarının gizli formülü işte burada.

  2013-2014   yılı okul yarışmalarında Futsal da İl Birinciliği,Masa tenisinde İlçe 3.lüğü elde ederken ,Oryantiring de Emine Bilir Türkiye 2.cisi ,Futbol da Selin Sivrikaya U-17 ve  U-19 Bayan Milli Takımlarında attığı ve attırdığı gollerle fırtına gibi esiyorlar.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız