KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Eğitim

Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Engellileri Unutmadı

Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Engellileri Unutmadı

4 Aralık 2013 Saat: 18:21
Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Engellileri Unutmadı
Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Engellileri Unutmadı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Cafer Tetik ve Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi yönetici, öğretmen ve kursiyerler ile Engelliler Haftası dolayısıyla İlçemizde faaliyet gösteren Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti.

Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesindeki Giyim Bölümü öğrencilerinin ve öğretmenlerinin Engelli Öğrenciler için atölyelerinde hazırladıkları bez bebekler engelli öğrencilerce sevinçle karşılandı. Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Girgin; “ Okulumuz İlçe Merkezi, köy ve kasabalarından olmak üzere 67 öğrenciye hizmet vermektedir. Orta ve ağır düzeydeki zihinsel engelli öğrencilere eğitim verilen merkezimizde 25 öğretmenimiz bulunmaktadır. İlçemizde yeni açılan Okulumuzun gün geçtikçe tanıtımı yapılmakta verilen hizmetler yerinde gelen misafirlerimize gösterilmektedir. Öğrenci velilerimizle sürekli irtibat halinde olduğumuzdan her geçen gün kendini yenileyen bir kurumuz. Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisemizin yapmış olduğu bu örnek çalışma bizi mutlu kılmıştır. Bir de böylesine anlamlı bir haftada bizi ziyaret etmeniz bize destekçi olmanız bize azim ve gayretli olmamız için bir destektir.” Dedi. Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Behiye Akleylekise Okulunun tüm araç, gereç donanım ve personeli ile birlikte Engelli öğrencilere sunulacak her türlü hizmete hazır olduklarını belirtti. Giyim Bölümü, Yiyecek İçeçek Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Bölümü ve Özel Eğitim Bölümü olarak Eğitim Uygulama Okulumuza desteğimiz devam edecektir.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Cafer Tetik; “İlçemizde engelli tüm öğrencilerimizin Okullaşmaları konusunda Müdürlüğümüzce yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hafta dolayısıyla tüm engelli ailelerin ve bireylerin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bakanlığımızın her türlü imkan ve olanakları ile engelsiz bir hayat sunulması noktasında her türlü çalışmayı yapacağımızı bu arada bir kez daha belirtmek istiyorum. Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Lisesi Müdürü ve Eğitim Uygulama Okulu Müdürümüze bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız