KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Zeynep Gülin Öngör'de Oryantiring Takımına Coşkulu Ödül Töreni

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarılı oryantiring takımı, 2023-2024 Türkiye Büyükler Oryantiring Ligi'nde iki Türkiye Kupası kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

30 Nisan 2024 Saat: 16:40
Zeynep Gülin Öngörde Oryantiring Takımına Coşkulu Ödül Töreni
Zeynep Gülin Öngör'de Oryantiring Takımına Coşkulu Ödül Töreni
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Zeynep Gülin Öngör'de Oryantiring Takımına Coşkulu Ödül Töreni

Akhisar Haberleri.com

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarılı oryantiring takımı, 2023-2024 Türkiye Büyükler Oryantiring Ligi'nde iki Türkiye Kupası kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen ve 81 kulüp ile 1226 sporcunun katıldığı yarışmalarda, takım üyeleri farklı illerde düzenlenen zorlu etaplarda mücadele etti.

Okulda düzenlenen ödül töreninde, sporcular coşkuyla karşılandı ve başarıları kutlandı. Kadınlar 20 yaş kategorisinde Türkiye birinciliği elde eden Melda Öner, Nehir Alpur ve Sude Koç ile 18 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi olan Sude Naz Gül, İrem Zengin, Yeşim Demir ve Tuana Onar’a madalya ve kupaları takdim edildi. Öğrenciler, Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp ile Okul Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Karataş tarafından ödüllendirildi.

Melda Öner, sezon boyunca kazandığı çeşitli derecelerle dikkat çekti, Nehir Alpur ve Sude Naz Gül de kendi kategorilerinde önemli başarılar elde etti. Ödül töreni sonrasında sporculara, okul idaresi tarafından hediyeler verildi.

Kamile Gökalp, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin soğuk sıcak demeden gösterdiği çaba ve azmin altını çizdi ve bu başarıların okulun sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde gösterdiği genel başarının bir yansıması olduğunu vurguladı. Okul müdiresi, tüm öğrencilere, öğretmenlere, antrenörlere ve velilere teşekkür ederek, "Gelecek Biziz, Biz Büyük Bir Aileyiz" mottosuyla sözlerini tamamladı ve herkese esenlikler diledi.

Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp; Sezon başından bu yana arkadaşlarınız soğuk-sıcak demeden, çok çalışıp emek sarf ederek farklı illerde yarışmalara iştirak ettiler. Gayretleri neticesinde okulumuza bu iki güzide Türkiye derecelerini kazandırdılar. Sizlerde sportif , kültürel ve sanatsal faaliyetlere yetenekleriniz ölçüsünde katılarak bu tür başarıları elde edebilirsiniz. Ben okul müdürü olarak bu süreçte öğrencilerimizin hazırlamasında büyük gayretleri olan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ve Antrenörlerimiz  Muammer İnan ve Özgür Morbel ’e, siz sporcu öğrencilerime , maddi-manevi katkılarını eksik etmeyen kulüp yönetimimiz ve üyelerine , okulumuz öğretmenlerine ve sporcu velilerimize teşekkür ederim.


























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız