KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Başkan Ergün Ve Oğan Turgutlu’da Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu programına Irlamaz yolunda başladı.

13 Mart 2024 Saat: 09:17
Başkan Ergün Ve Oğan Turgutlu’da Sevgi Gösterileriyle Karşılandı
Başkan Ergün Ve Oğan Turgutlu’da Sevgi Gösterileriyle Karşılandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Başkan Ergün Ve Oğan Turgutlu’da Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

İlçe programlarına Turgutlu ile devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan ile birlikte, Irlamaz, Aşağı Bozkır, Bozkır, Güney, Ayvacık, Çıkrıkçı ve Urganlı Mahallelerinde vatandaşları selamladı. Seçim otobüsüyle mahalleleri ziyaret eden Başkan Ergün ve Oğan'ı vatandaşlar büyük bir coşku ve ilgiyle karşıladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu programına Irlamaz yolunda başladı. Coşkulu karşılamanın ardından Başkan Ergün, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, KAÇEP İl Başkanı Gonca Aras, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, KAÇEP İlçe Başkanı Hatice Durak ile birlikte Irlamaz, Aşağı Bozkır, Bozkır, Güney, Ayvacık, Çıkrıkçı ve Urganlı Mahallelerini seçim otobüsüyle ziyaret etti.

Vatandaşların ilgisi büyüktü

Seçim otobüsü ve kalabalık araç konvoyuyla, mahalleri ziyaret eden Başkan Ergün ve Oğan'a, ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar sık sık seçim otobüsünü durdurarak Başkan Ergün ve Oğan'a sevgisini gösterdi. Mahalle ziyaretlerinde çocukları da unutmayan Başkan Ergün, kırtasiye malzemesi ve futbol topu hediye ederek, onları sevindirdi. 7’den 70’e tüm vatandaşlar, Başkan Ergün’e çiçeklerle ve sevgi gösterileriyle karşılık verdi. Başkan Ergün, gösterdikleri ilgi ve yakınlık nedeniyle Turgutlululara teşekkür etti.












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız