KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Erkan Akçay: "Ömer İşçi Başkanlık Kriterlerini Fazlasıyla Taşıyor"

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi dernek ziyaretlerinde bulundu.

15 Mart 2024 Saat: 14:20
Erkan Akçay: Ömer İşçi Başkanlık Kriterlerini Fazlasıyla Taşıyor
Erkan Akçay: "Ömer İşçi Başkanlık Kriterlerini Fazlasıyla Taşıyor"
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi 

Erkan Akçay: "Ömer İşçi Başkanlık Kriterlerini Fazlasıyla Taşıyor"

Akhisar Haberleri.com 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi dernek ziyaretlerinde bulundu. 

Akhisar AK Parti teşkilat binasından Efendi Mahallesine kadar yoğun bir kalabalık eşliginde yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan programa, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’da katıldı. Program kapsamında Akhisar Yörükler ve Türkmenler Derneği, Akhisar Atçı Dostları Derneği, Beyler Atlı Spor Kulübü ziyaret edildi.

Ömer İşçi ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Akhisar Yörükler ve Türkmenler Derneği Başkanı Ahmet İkiz ve dernek üyeleri, Akhisar Atçı Dostları Derneği Başkanı Mustafa Korkmaz ve dernek üyeleri, Beyler Atlı Spor Kulübü Başkanı Beytullah Durgut ve kulüp üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan ve dernek üyeleriyle uzun süre sohbet eden Akçay ve İşçi Akhisar'da yapılması planlanan projeler ve yerel seçimler hakkında konuştu. 

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ve MANİSA MİLLETVEKİLİ ERKAN AKÇAY : "ÖMER İŞÇİ BAŞKANLIK KRİTERLERİNİ FAZLASIYLA TAŞIYOR"

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, dünyada çok partili siyasi hayatı olan ülkelerin içerisinde sağlıklı, huzurlu ve güvenli olarak seçim gerçekleştiren ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirterek, yerel seçimler ve Cumhur İttifakı Akhisar Belediye başkan adayı Ömer İşçi hakkındaki düşüncelerini şu cümleleriyle aktardı: " Seçmen vatandaşlar olarak şehri emanet edeceğimiz bir belediye başkanında bazı kabiliyetler aramamız gerekir. Benim önem verdiğim üç önemli kriter vardır. Bir belediye başkanına öncelikle kamu malı olan bütçe emanet edilir. Belediye başkanı bu bütçeyi nasıl kullanacak öncelikle buna dikkat etmek gerekir.

İkincisi, iş emanet edilir. Belediyede yürütülmesi gereken işleri hakkıyla yönetebilecek mi ona bakılır. Ayrıca insan emanet edilir. Hem şehir emanet edilir hem de belediye kadroları emanet edilir. Bu noktada bu kadroların idare edilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde, Ömer İşçi Akhisar'da doğmuş, büyümüş, bütün hemşehrilerimizin yakından tanıdığı ve sevdiği bir kardeşimiz. Geçmiş dönemde yaptığı bütün görevleri başarıyla yürütmüş bir kardeşimiz. Saydığım üç kriteri de hakkıyla ve fazlasıyla taşıdığına yürekten inanıyorum. 

Uzun yıllar belediye meclis üyeliği, belediye başkan yardımcılığı yapmış, Akhisarspor başkanlığı yaparak takıma kupa kaldırtmış, başarısını ortaya koymuş bir kardeşimiz. Bu başarıları devam ettireceğinden eminim. Bu nedenle siyasi parti gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz."

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız