Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı’nın 39. Olağan İlçe Kongresi, 27 Eylül Cumartesi günü Otel Tütün’de gerçekleştirildi. Tek listeyle seçimlere giren mevcut ilçe başkanı Hayriye Hacet, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçil
Hayriye Hacet Yeniden Başkan Seçildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı’nın 39. Olağan İlçe Kongresi, 27 Eylül Cumartesi günü Otel Tütün’de gerçekleştirildi. Tek listeyle seçimlere giren mevcut ilçe başkanı Hayriye Hacet, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.
Kongrede divan başkanlığını CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu üstlendi. Açılış konuşmasında partililere birlik ve beraberlik mesajı veren Bakırlıoğlu, kongre sonrasında teşkilatın “kol kola” yol yürüyeceğini vurguladı.
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ise Genel Başkan Özgür Özel’in selamlarını ileterek, parti içi dayanışmanın önemine dikkat çekti. Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili de kürsüde yaptığı konuşmada “CHP’li belediyeler olarak halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise konuşmasında duygu dolu anlar yaşattı. Görev süresinde hayatını kaybeden CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Güven ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i anan Dutlulu, “Bizim amacımız Manisa’ya hizmet etmektir” dedi.
Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, “Durmadan, yorulmadan partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir ekip işi ve biz bu ekiple başarıya ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Seçmen listesinde kayıtlı 417 delegeden 351’i sandığa gitti. Kullanılan oyların 342’si geçerli sayılırken, 9 oy geçersiz kabul edildi. Kongre, birlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı coşkulu bir atmosferde sona erdi.
CHP Akhisar İlçe Başkan Adayı
Hayriye HACET Makina Mühendisi
Yönetim Kurulu Asil Adayları