Yırcalı Anaokulu'na ENERJİ SA'dan Çok Amaçlı Salon

27 Mart 2024 Saat: 18:33
Yırcalı Anaokulu'na ENERJİ SA'dan Çok Amaçlı Salon
ENERJİ SA Enerji Üretim Tesisleri tarafından finanse edilen ve yapımı tamamlanan çok amaçlı salonun protokolü, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, ENERJİ SA yetkilileri ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Erdem tarafından imzalandı.

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Yırcalı Anaokulu'na ENERJİ SA'dan Çok Amaçlı Salon
Haber Merkezi - MHA

Akhisar Yırcalı Anaokulu için önemli bir gelişme yaşandı. ENERJİ SA Enerji Üretim Tesisleri tarafından finanse edilen ve yapımı tamamlanan çok amaçlı salonun protokolü, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, ENERJİ SA yetkilileri ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Erdem tarafından imzalandı. Bu yeni eğitim binası, bölge çocuklarının eğitimine önemli katkılar sağlayacak.

Yırcalı Anaokulu, AB standartlarına uygun olarak inşa edilen 10 derslikli yeni binasıyla dikkat çekiyor. 2011 yılında hayırsever A. Rona Yırcalı'nın katkılarıyla kurulan okul, Atatürk Mahallesi ve Reşatbey Mahallesi’nde yaşayan 36-72 aylık çocuklara okul öncesi eğitim sunuyor. Yapılan bu yeni salon ile okulun eğitim kalitesinin daha da artması hedefleniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, yeni eğitim binasının yapımında emeği geçen Yırcalı Anaokulu Müdürü Hasan Berktaş, ENERJİ SA Enerji Üretim Tesisleri İşletme Müdürü Alaattin Kurt ve diğer yetkililere teşekkürlerini iletti. Özellikle ENERJİ SA'nın okul için yaptığı katkılar, eğitime olan desteğin önemli bir örneği olarak vurgulandı.
Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ise, ilçede hayırseverlerin desteğiyle yapılan eğitim binalarının toplumun bütünlüğüne katkıda bulunduğunu belirterek, Nisan ayı sonunda açılması planlanan Yırcalı Anaokulu'nun yeni binasının tüm Akhisar halkı için hayırlı olmasını diledi. Bu gelişme, bölge eğitiminin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.




YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız