KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Ömer İşçi’den Yeni Akhisar Devlet Hastanesi İçin Teşekkür Mesajı

Ömer İşçi’den Yeni Akhisar Devlet Hastanesi İçin Teşekkür Mesajı

15 Mart 2024 Saat: 09:25
Ömer İşçi’den Yeni Akhisar Devlet Hastanesi İçin Teşekkür Mesajı
Ömer İşçi’den Yeni Akhisar Devlet Hastanesi İçin Teşekkür Mesajı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ömer İşçi’den Yeni Akhisar Devlet Hastanesi İçin Teşekkür Mesajı

Akhisar Haberleri.com

Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, 2024 yatırım programına alınan Yeni Akhisar Devlet Hastanesi için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarını arz etmek, Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca ve AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu başta olmak üzere emeği geçen AK Parti Manisa Milletvekilleri için teşekkür mesajı yayımladı.

"6 Şubat 2023 tarihinde ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. 11 şehrimizi etkileyen depremde binlerce insanımız yaşamını yitirdi. Devletimiz deprem bölgesi dışındaki tüm yatırımlarını durarak imkanlarını bu 11 şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için seferber etti.

Çok şanslıyız ki, Akhisar'ı yakından bilen, Akhisar'da yapılması gereken hizmetlerin gerçekleştirilmesi için elinden gelen gayreti gösteren, Akhisarlı bir milletvekilimiz var.

Böyle zor bir süreçte, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun özel çabası ve girişimleri sonucu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın destekleriyle, Akhisar’a 450 yataklı yeni bir devlet hastanesi yatırımı onaylandı.

Gönlümüzden geçen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanlarımız, Manisa Milletvekillerimiz, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi zincirinin tamamlanmasıyla, hemşehrilerimizi yerel seçimlerden sonra hakkettikleri hizmetlerle buluşturmaktır. Sahip olduğumuz bu fırsat nedeniyle Akhisar’da hizmet yağmurunun durması mümkün değildir. Birliğimizden doğan güçle daha birçok başarılı projeye imza atacağımıza eminim.

Akhisar'a yapılan bu büyük yatırım için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyor; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve Ak



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız