KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Tetiker “Korkmuyoruz, Birleşiyoruz Ve Birlikte Kazanacağız”

İYİ Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Sedat Tetiker, İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı kınadı. Saldırının seçim öncesi olmasına dikkat çeken Tetiker:” Dün sabah saatlerinde gerçekleşen saldırı hepimizi derinden

1 Nisan 2023 Saat: 16:39
Tetiker “Korkmuyoruz, Birleşiyoruz Ve Birlikte Kazanacağız”
Tetiker “Korkmuyoruz, Birleşiyoruz Ve Birlikte Kazanacağız”
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Tetiker “Korkmuyoruz, Birleşiyoruz Ve Birlikte Kazanacağız”

İYİ Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Sedat Tetiker, İYİ Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı kınadı. Saldırının seçim öncesi olmasına dikkat çeken Tetiker:” Dün sabah saatlerinde gerçekleşen saldırı hepimizi derinden üzdü. Failleri gün içinde yakalandı fakat her vatandaş gibi benim de aklımda soru işaretleri tamamıyla kalkmış değil. 14 Mayıs seçimleri için son viraja girmek üzereyken gerçekleştirilen bu saldırının yapılma amacı hepimizi merak ettiriyor. Unutulmamalıdır ki İYİ Partimizin hiçbir ferdi bu saldırıdan etkilenmiş değil. Bu saldırı bugüne kadar birbirine sıkı bağlarla bağlı olan gönlü İYİ vatandaşlarımızı daha da kenetlemiş durumda.” Dedi.

Geçmişte düzenlenen saldırılara da vurgu yapan Tetiker:” Bu partimizin başına gelmiş ilk olay değil. Sayın genel başkanımız Meral Akşener’e de daha önce saldırı düzenlenmişti. Bu olayın nezdinde geçmişteki operasyonların da bir bir açığa çıkmasını yüce Türk Emniyetinden talep ediyoruz. Biz bize yapılanları unutmuş değiliz. Her birinin hesabı da mutlaka sorulacak. Halkımızın hafızası kuvvetlidir.” Şeklinde sözlerini dile getirdi.

İYİ Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Sedat Tetiker:” Biz henüz yapılan saldırının şokunu atlatamamışken İçişleri Bakanı çıkıp provokasyon diyor. Genel başkanımız parti binasına gidip açıklama yapıyor. Ona da siyasi fırsatçı diyor. Vatandaşlarımız bugün bir kez daha gördü ki ülkemizde güvenlik sorunu hat safhada. Bunu çözmekle yükümlü bakan ise olaydan sonra geçmiş olsun demeden önce sözlü iftiralarda bulunuyor. Bu saldırı bir provokasyonsa işleri bu derece provoke eden son günlerde yapılan nefret söylemli açıklamalardır. Diyerek sözlerini tamamladı.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız