KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Ekonomi

Hububat Primi 1.Dönem Hakediş Listeleri Askıya Çıktı

2016 Üretim Sezonu Fark Ödemesi desteğinden faydalanmak için 23 Mart 2017 tarihine kadar müracaat eden çiftçilere ait 1. Dönem Ödeme Hakediş İcmal Listeleri Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 24 Mart 2017, C

27 Mart 2017 Saat: 17:05
Hububat Primi 1.Dönem Hakediş Listeleri Askıya Çıktı
Hububat Primi 1.Dönem Hakediş Listeleri Askıya Çıktı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

Pamuk, Dane Mısır ve Hububat Primi Hakediş Listeleri Askıya Çıktı

Haber Merkezi-MHA

2016 Üretim Sezonu Fark Ödemesi desteğinden faydalanmak için 23 Mart 2017 tarihine kadar müracaat eden çiftçilere ait 1. Dönem Ödeme Hakediş İcmal Listeleri Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 24 Mart 2017, Cuma gününden itibaren ilgili muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.

Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair 2016/29 numaralı tebliğ gereğince; Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline göre, yağlı tohumlu bitkiler ve hububat, baklagil fark ödemesi desteği kapsamında yer alan pamuk, dane mısır ve buğday primi desteklemesine 23 Mart 2017 tarihine kadar başvuran çiftçilere ödeme yapılacağı, 2.Dönem müracaatlarının ise 1 Mayıs 2017 tarihine kadar alınmaya devam edeceği belirtildi.

Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı üreticiler, arazilerinden hasat ettikleri geçen yıla (2016) ait pamuk, dane mısır ve buğday ürünü için destekleme almak maksadıyla başvurarak, gerekli belgeleri bağlı oldukları İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine teslim etmişlerdi. 23 Mart 2017 tarihine kadar olan 1.Dönem Başvuru kabul ve kontrol çalışmalarını tamamlayan Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yapılacak destekleme ödemelerini almaya hak kazanan çiftçilere ait icmal listelerini 24 Mart 2017 tarihinden itibaren ilgili muhtarlıklarda 5 (beş) iş günü süreyle askıya çıkardı.

Akhisar’da, 2016 Üretim Sezonu buğday ürünü için Fark Ödemesi desteğine 1.Dönem için toplam 587 çiftçi başvurusunun kabul edildiği, yaklaşık 5 milyon lira tutarında ödeme yapılması öngörülüyor.

Öte yandan, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline göre, yağlı tohumlu bitkiler ve hububat, baklagil fark ödemesi desteği kapsamında yer alan diğer ürünler için müracaatların alınmaya devam ettiği ve son başvuru tarihlerinin aşağıdaki şekilde olduğu bildirildi:

- KÜTLÜ PAMUK İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ: 31 Mart 2017

- DANE MISIR VE HUBUBAT (2.DÖNEM) İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ: 28 Nisan 2017

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız